Cristian Piedone a dezvăluit vineri la Ploiești o alianță solidă între Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) și Partidul Social Democrat (PSD), anunțând susținerea fără rezerve a PUSL pentru prefectul în funcție Virgiliu Nanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Prahova.

Această hotărâre a fost adoptată în cadrul congresului județean al PUSL, unde Marius Constantin a fost ales Președinte.

Evenimentul de la Ploiești a atras atenția liderilor politici locali și naționali, inclusiv reprezentanțior de la București. Printre participanți s-au numărat prefectul Virgiliu Nanu și parlamentari ai PSD, precum Laura Moagher, Bogdan Toader și Rodica Paraschiv.

Cristian Piedone a subliniat sprijinul ferm al PULS pentru candidatura lui Virgiliu Nanu la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Primarul a evidențiat calitățile și experiența notabilă a actualului prefect, pledând pentru o conducere eficientă și orientată spre nevoile comunității. Congresul de vineri a deschis calea unor noi alianțe, iar susținerea exprimată de PULS pentru PSD ar putea avea un impact semnificativ asupra direcției politice locale, conform declarațiilor lui Piedone.

La alegerile de la Ploiești au fost prezenți lideri importanți ai PULS, printre care deputatul Grațiela Gavrilescu și Cristian Popescu Piedone. Invitați speciali la conferință au fost reprezentanți ai PSD Prahova, inclusiv președintele organizației, Virgiliu Daniel Nanu, și parlamentarii PSD Rodica Paraschiv, Laura Moagher și Bogdan Toader.