Horoscop general european 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

În principal, coordonatele astrologice generale ale anului 2023 sunt exprimate de patru tranzite astrologice deosebit de importante care ne vor influenţa cu autoritate valorile, ideile, atitudinile, acţiunile și activitățile pe parcursul următorului ciclu.

Întâiul element astral analizat este oferit de tranzitul planetei Saturn, planetă cunoscută drept și Marele Malefic, pe zodia Vărsătorului, pe domiciliul său diurn, până pe data de 7 martie 2023. Această postură celestă ne vorbește de: idealism, umanism, inventivitate, progres social, inovativitate, revoluție tehnologică și schimbare radicală, cu toate efectele de rigoare ale acesteia, per general. Al doilea element astrologic cercetat este reliefat de trecerea planetei Saturn, mai apoi, pe zodia Peștilor, după data de 7 martie 2023. Această poziționare astrală ne vorbește de: blocaje, nevroze, amăgiri, boală, însingurare, întristare și decepții. Al treilea element astral observat este dăruit de tranzitul planetei Jupiter, planetă denumită și Marele Benefic, pe zodia Berbecului, în trigonocrație, până pe data de 16 mai 2023. Această expresie astrologică ne vorbește de: leadership, ambiție, asertivitate, tenacitate, expansivitate, carismă și cinste. Iar al patrulea element ceresc interpretat este oferit de ingresul planetei Jupiter, mai apoi, pe zodia Taurului, după data de 16 mai 2023. Această trecere astrală ne vorbește de: bogăție, desfătare, senzualitate, onorabilitate, confort, lux și hedonism.

Per total, judecând dupa cele exprimate anterior, noul an, 2023, luat în plan astrologic, va fi unul al schimbărilor, al încercărilor, al provocărilor! Ar fi indicat ca și în acest nou an al marilor treceri să ne încredem ceva mai mult în viață, în destin, și, mai ales, în Divin, și astfel să ne „predăm’’, sub raport metaforic, ca și complet, în fața acestora! Viața, soarta și Divinul ne vor aduce, mai devreme sau mai târziu, însă mereu la timpul potrivit, pe căile și prin modurile doar de acestea cunoscute, exact acolo unde trebuiește să ajungem pentru a ne fi cu adevărat bine!

BERBEC

În această iarnă puteți resimți unele dezamăgiri mai severe din partea unor prieteni mai în vârstă ori doar mai vechi. Din primăvară, va trebui să fiți mult mai atenți la un risc ceva mai ridicat de afecțiuni cronice de sănătate! În prima jumătate a anului veți fi foarte joviali, energici și carismatici! Din vară încolo puteți avea parte de unele oportunități mari sub raport financiar, bănesc!

TAUR

Până prin martie vi se relevă unele blocaje profesionale mai serioase! Începând de prin primăvară s-ar prea putea să cam rupeți unele relații de prietenie, amiciție, mai importante până de curând! În prima parte a anului Divinitatea vă va ocroti forte de marile pericole ale vieții, ale existenței! Oarecum din a doua jumătate a anului veți fi mult mai expansivi, norocoși și aventuroși!

GEMENI

În această iarnă cam nu vă sunt indicate călătoriile pe meleaguri străine. De prin primăvară încolo puteți cunoaște unele blocaje și tensiuni semnificative în cele ce țin de carieră! În prima jumătate a anului puteți obține prietenia sau protecția unei persoane influente, de caracter și înțelepte! Din a doua jumătate a anului aveți parte de semne foarte bune în planul sănătății!

RAC

Din păcate, cam până prin martie aveți un risc ceva mai înalt de accidente, deci fiți mai precauți! Din primăvară va trebui să fiți mult mai implicați și mai responsabili în cele ce țin de studiu și de examinări! În prima jumătate a anului veți avea parte de reușite splendide în cele ce țin de profesie! Din a doua jumătate a anului veți întreține raporturi deosebit de împlinitoare cu prietenii!

LEU

Până prin primăvară puteți întâmpina unele necazuri destul de urâte în viața de cuplu! De prin primăvară încolo va trebui să vă păziți de îndatorări financiare nesustenabile! Cam până prin mai aveți parte de indicii astrologice deosebit de faste pentru reușite în afara țării! De prin mai încolo vi se preconizează o doză chiar fenomenală de noroc în carieră, în profesie.

FECIOARA

În această iarnă puteți cunoaște unele dificultăți mai ample în relația cu colegii de la locul de muncă. De prin martie încolo puteți resimți unele probleme chiar dure în viața maritală! Până prin mai încolo veți beneficia de o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor riscuri de accidente! În a doua jumătate a anului veți fi mult mai spirituali, filosofici și deschiși la minte.

BALANŢA

Din nefericire, în această iarnă aveți parte de un risc ceva mai serios de probleme legate de proprii copii! Începând de prin martie încolo puteți resimți unele afecțiuni de sănătate ceva mai supărătoare! În prima jumătate a anului vi se preconizează satisfacții deosebite în viața de cuplu! Din a doua jumătate a anului vi se arată o moștenire sau un alt beneficiu mai important de ordin material!

SCORPION

Cam până prin primăvară relațiile cu membrii familiei, mai ales cu părinții, se pot arăta cumva mai nesatisfăcătoare. Începând de prin martie puteți resimți unele blocaje importante în plan romantic! În prima jumătate a anului veți fi foarte harnici și productivi la locul de muncă! Din a doua parte a anului veți beneficia de noroc și de succes, atât în afaceri, cât și în cele ce țin de lege!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată cam stresați, obosiți și închistați mental per ansamblul acestei ierni! De prin primăvară încolo puteți întâmpina unele ipostaze mai severe legate de casă ori de familie! Până prin mai puteți fi extrem de cuceritori și de șarmanți sub raport romantic! Din a doua jumătate a anului vi se prezintă o remediere superbă în planul general al sănătății!

CAPRICORN

Din păcate, în această iarnă puteți avea parte de unele blocaje majore sub raport financiar, bănesc! De prin martie încolo ar fi indicat să fiți ceva mai echilibrați în judecată și mai diplomați în discurs! În prima jumătate a anului vi se relevă evenimente minunate în plan familial! De prin mai încolo puteți trăi o intensă, pasională și exuberantă poveste de dragoste, de amor!

VĂRSĂTOR

În această iarnă vă puteți arăta cumva mai pesimiști, severi și reci sub raport afectiv! Cam de prin primăvară vi se pot reliefa unele neajunsuri mai importante legate de bani. În prima parte a anului veți obține rezultate foarte bune în cele ce țin de studiu și de evaluări! De prin mai încolo puteți rezolva cu brio o mulțime de probleme presante legate de ipostaza domestică ori cea familială!

PEŞTI

Din nefericire, până prin martie puteți resimți unele probleme de sănătate chiar destul de grave! De prin martie încolo puteți avea parte de o perioadă cu destul de multe blocaje, provocări și tensiuni! În prima jumătate a anului vi se relevă indicii destul de prospere legate de bani, de resurse! De prin mai încolo astrele vă arată mai creativi, mai onești și mai largi ca și optică intelectuală!

Horoscop 2023 HashtagNews