Foto: Facebook Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, proaspăt ales în funcția de ministru al Sănătății de către Ludovic Orban, după ce predecesorul său Victor Costache a demisionat din motive ușor de înțeles, totuși, neoficiale, a dat prima sa declarație în noua postură de ministru.

Astfel, acesta a îndemnat politica românească să se unească în aceste momente de criză. În opinia lui Nelu Tătaru, nu avem voie acum să ne mai luptăm cu orgoliile, întrucât în această criză medicală suntem cu toții implicați, indiferent din ce partid am face parte, ori ce simpatii politice am avea. Iată și prima declarație cu adevărat pertinentă a unui ministru!

De altfel, chiar și Marcel Ciolacu a declarat la rândul său de curând faptul că Tătaru are parte de toată susținerea lui, în noua sa calitate de ministru al Sănătății și că îi dorește succes.

„Astept sa discut cu dl premier si cu dl ministru Costache. Este o perioada grea. O sa fie o perioada in care trebuie toti, indiferent de culoare politica, sa ne unim si sa trecem peste aceasta perioada”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Despre testarea în masă pentru Coronavirus a populației, Tătaru a spus: „Sustin testare in functie de o ancheta epidemiologica largita. Tine foarte mult si de capacitatea de testare pe care o sa o avem.”.

Citește și: Ciolacu se laudă. A avut dreptate în privința lui Costache

#News