Emil Boc, primar Cluj-Napoca (facebook Emil Boc)

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc atrage atenția asupra efectelor pe termen lung pe care le poate avea mărirea pensiilor cu 40%. Potrivit lui Boc, Bugetul țării nu își permite, cel puțin nu în acest moment, o mărire cu un procent atât de mare. În plus, adaugă Boc, social democrații dau dovadă de „populism fără margini”, aruncând în generațiile viitoare, condamnate să plătească datoriile celei prezente.

Emil Boc: „Mă bucur că există oameni responsabili, la Cotroceni și Guvern”

„Am văzut și am trăit din nefericire acest film. În 2008 Călin Popescu Tăriceanu a adoptat ordonanțe de urgență si a adoptat cheltuielile permanente fără să țină cont că eram în pragul unei crize. Aceste cheltuieli nu au mai putut fi plătite. Noi am fost aceia care ne-am sacrificat dimensiunea politică pentru a salva economia. (…)

Acum se întâmplă același lucru. PSD, într-un populism fără margimi, mărește cheltuielile.

Mă bucur că există oameni responsabili, la Cotroceni și Guvern. Și nici președintele, nici Guvernul, nu vor să sacrifice generațiile viitoare.

PSD pune în pericol să nu fie plătite pensiile. Sau să lăsăm inflația să o ia razna și cu o pensie să-ți cumperi o pâine.

E anormal ce se întâmplă și ce e în țara asta”, a declarat fostul premier al României, Emil Boc, la Realitatea Plus.

Citește și: Turcan: „Deciziile din Parlament ar putea arunca țara în incapacitate de plată”

#News