Victor Ponta

Liderul PRO România Victor Ponta pare ușor nelămurit, dar și un pic mai mult descumpănit. Cum doctor într-ale juridicului nu mai este, acesta pare să se fi gândit la reorientare profesională, încercând calcule matematice, mai c-ai putea să juri că vrea să-i dea clasă matematicianului Nicușor Dan.

Oricând ar calcula-o și-ar da-o pe toate părțile, ba cu ecuații, ba cu teoreme, Victor Ponta nu reușește să pună semnul egal între numărul de infectări zilnice și numărul de teste efectuate. Concluzia lui Ponta? Guvernul lui Orban încearcă să mascheze o situație evidentă de dragul alegerilor din 27 septembrie.

Victor Ponta „Pe matematică simplă: dacă făceau 24.000 de teste ieșeau cam 3.000 de cazuri noi!”

„România a rămas singura țară europeană în care numărul de teste Covid 19 (implicit numărul de cazuri) crește și scade în funcție de interesul politic al Guvernului/ Guvern care nu se sinchisește de sănătate și educație – doar de Alegeri! Ce rost mai are prezentarea acestor cifre care, evident deja pentru toată lumea , se “umflă” și se “dezumflă” după niște criterii și interese extrem de neclare???

Știm toți că s-a DISPUS să fie Alegeri Locale pe 27 Septembrie – oricâte cazuri și cu orice risc/ ca să nu mai piardă multe voturi PNL cu prostiile și hoțiile făcute la guvernare/ și să folosească primarii transferați de la PSD până se dezmeticesc oamenii! Asta știm toți – și cazurile vor scădea prin decizie politică – iar după 27 Septembrie o să numărăm îmbolnăviții și decedații din vina lui Orban!

Am văzut azi 825 de cazuri după ce zilele trecute erau mereu între 1.300 și 1.400! Am spus gata: a rezolvat Orban Pandemia – ne îndreptăm spre o scădere clară și constantă! După care văd că doar 6.460 de teste în zilele precedente erau constant 24.000)/ pe matematică simplă: dacă făceau 24.000 de teste ieșeau cam 3.000 de cazuri noi!

Nu știm cum stăm cu adevărat cu Sistemul de Sănătate (câți oameni mor de alte afecțiuni pentru că nu pot fi tratați dacă nu au Covid)/ nu știm cum începem Școala/ îngropăm definitiv firmele românești din HORECA, agricultorii afectați de secetă și industria alimentară!

Dar ei vor ALEGERI! Cum au vrut și în Martie – în loc să ia măsuri! Și, pe urmă, ne-au închis în case”, scrie liderul PRO România, Victor Ponta.

Citește și editorialul: Ce n-au reușit telefoanele inteligente pe deplin, a reușit covidu’ cu vârf și îndesat

#News