Sorin Grindeanu

Conducerea Partidului Social Democrat amenință de ceva vreme cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, iar șeful interimar al social-democraților a anunțat că deja s-au strâns 202 semnături pentru acest demers și că această campanie (de colectare de semnături) va continua și în perioada următoare, prin negocieri cu celelalte grupuri parlamentare, mai ales după ridicarea stării de alertă.

La începutul săptămânii Ciolacu spunea că în foarte scurt timp va fi cunoscut și numele viitorului premier: „În momentul în care PSD va depune moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban, partidul va avea o alternativă. O să discutăm în interior, dar haideţi mai întâi să depunem moţiunea. Asta e treaba opoziţiei, să depună moţiune de cenzură. Categoric, în momentul în care va trece moţiunea, PSD va avea o alternativă şi un program economic, pe termen scurt, până la alegeri, coerent şi explicat atât preşedintelui, cât şi românilor”, a afirmat liderul social-democrat.

Între timp s-a aflat! Sorin Grindeanu este susținut atât de PSD cât și de ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu. Gabriela Firea și Eugen Teodorovici sunt alte două nume care ar putea fi viitorul prim-ministru al României, însă în acest moment cea mai mare susținere pare să o aibă Sorin Grindeanu, care a mai deținut această funcție și în trecut.

Citește și: USR și revenirea minții la cap: nu vor susține moțiunea de cenzură

HashtagNews.ro