Patru adolescenți din Dâmbovița, arestați preventiv pentru viol

O minoră a reclamat că a fost obligată să întrețină raporturi sexuale într-un liceu din Voinești

Patru tineri din Dâmbovița, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani sunt cercetați într-un al doilea caz de viol, potrivit g4media.ro.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați în 10 aprilie că o minoră de 17 ani a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale.

”Din investigațiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a constatat că, la începutul lunii februarie a.c., într-un liceu din localitatea Voinești, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual și ar fi fost constrânsă să întrețină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. La data de 22 aprilie a.c., minorul de 17 ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, ieri, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se precizează într-un comunicat de presă.

Față de cei trei minori, de 15 și 16 ani, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Aceștia se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetați într-o altă cauză penală, într-un dosar de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracțiunea de viol, complicitate la tentativă la infracțiunea de viol și complicitate la infracțiunea de viol. ”În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală”, anunță IPJ Dâmbovița.

Parlamentul European a aprobat primele măsuri privind combaterea violenţei împotriva femeilor