Urs accidentat de o mașină în județul Sibiu

Autoritățile nu știu dacă animalul era singur

Urși (Zărnești)

Un urs a murit în Arpașul de Jos, județul Sibiu, după ce a fost lovit de un autoturism, anunță IPJ Sibiu, potrivit g4media.ro.

”Un autoturism condus spre Brașov a lovit un urs aflat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu decesul animalului și avarierea autoturismului”

Animalul se află în afara părții carosabile. La fata locului sunt prezenți polițiști pentru fluidizarea traficului, jandarmi și reprezentanți ai fondului forestier”, precizează IPJ Sibiu. A ajuns la fața locului și un echipaj SMURD. ”În această seară în jurul orei 22:20, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizat un accident rutier în care un autoturism a lovit un animal sălbatic (urs) pe raza localităţii Arpaşu de Jos. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competenţele ISU Sibiu”, a transmis, duminică seară, ISU Sibiu. Potrivit procedurii, a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localităţii cu privire la prezenţa animalului. Deocamdată, autorităţile nu ştiu dacă ursul era singur sau nu. Kate Middledon și prințul William, un nou mesaj pentru britanici