Victor Ponta - foto: Realitatea.net

Victor îl aseamănă pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea

În urma ultimelor evenimente, Victor Ponta a decis din nou să-și dea cu părerea. De altfel, istoria nefericită dintre Orban și Ponta nu reprezintă o informație nouă pentru nimeni, cei doi nefiind chiar cei mai buni prieteni, din pricina unor întâmplări cu iz personal.

Citește și: NostraPonta face profeții despre viitorul lui Orban

Astfel, un nou atac din partea lui Ponta la adresa lui Orban nu ne mai miră. Cu toate astea, ultima declarație de pe Facebook a liderului PRO România iese în evidență ca fiind una dintre cele mai cancaniste de până acum. Mai exact, Victor Ponta îl aseamănă pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea. Motivul pentru care acesta alege să facă o asemenea comparație, îl reprezintă modul de acționare a lui Orban care, în opinia lui Ponta, ar semăna izbitor cu metodele alese de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, aflat acum la răcoare.

Postarea intergrală a lui Victor Ponta:

”Aceasta este una dintre problemele principale ale Romaniei- suntem condusi de oameni care NU accepta ca regulile sa se aplice si pentru ei / care traiesc mereu cu dubla masura : daca le da lor dreptate CCR e corect , daca nu le da dreptate CCR e vanduta Pesedistilor !

PSD a gresit cand a pus prosti, pile si corupti in functii – PNL are voie sa faca la fel / PSD a gresit cand reclamau la Uniunea European tot ce face Guvernul PNL – dar cand PNL facea la fel e bine / PSD nu are voie sa conteste la CCR nimic – dar PNL si Presedintele Iohannis fac bine sa conteste tot la CCR / daca procurorii il acuza pe Ponta de ceva e foarte bine – daca judecatorii il achita au gresit / daca Dancila spune prostii trebuie facuta de ras – daca Orban spune prostii si mai mari e ok / daca PSD baga coplata este un atac la adresa populatiei – daca PNL ia banii de la Spitalele publice si ii da Spitalului Privat unde lucreaza Ministrul PNL al Sanatatii este bine …. mai pot sa va dau o mie de exemple !

Faptul ca un bufon ca Ludovic Orban ( incapabil sa inteleaga ce inseamna cu adevarat functia de Prim Ministru) nu intelege ce inseamna dubla masura nu ma mai mira – toata trupa de propagandisti din spate este insa la Putere – si asa ne vor conduce inca 5 ani : ei au voie sa faca orice – ceilalti nu au voie sa faca nimic!

In concluzie PNL Orban este acum PSD Dragnea / Dancila ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!

Noi suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

#News