Tânără din Cluj-Napoca, dispărută de două zile, căutată de autorități și prieteni 

Telefonul ei mobil emite semnal dintr-un sat din Cluj

Borodi Sorina
Borodi Sorina sursa foto pag de FB Cluj Napoca

O tânără în vârstă de 26 de ani, din ClujNapoca, dispărută fără urmă încă de marți, este căutată de poliție, jandarmi și prieteni. Telefonul fetei emite semnale din zona unei comune din județul Cluj. Fata a luat trenul din Cluj-Napoca, ultima dată fiind văzută îndreptându-se spre pădurea de la marginea localității Gârbău, potrivit ziare.com.

 În paralel cu căutările din teren, pe rețelele de socializare au fost postate mesaje prin intermediul cărora prietenii fetei cer ajutor celor care se pot implica.

”Prietena noastră Borodi Sorina, este dispărută de ieri de acasă. O căutăm de atunci în continuare. Multe echipaje de poliție și alte autorități o caută acum. Telefonul ei emite semnal din zona satului Gârbău, Cluj, conform cu informațiile politiei. Daca a văzut-o cineva ieri sau azi sau daca o să o vedeți vă rog să îmi scrieți sau să sunați la numerele: 0768148219, 0749075727. Vă rog să luați în serios această postare, este o urgență. Update 25.01 ora 08:15:

În primul rând vă rog nu mai puneți întrebări de genul „cum adică? , cum se poate? dacă…? „, acestea au fost puse deja la momentul oportun. Acum este important să o găsim. În al doilea rând, camerele cu termo-viziune nu au depistat nimic în această noapte. Așa că vă rog, azi la ora 10:00 la sediul poliției din Gârbău, să ne adunăm în număr cât mai mare. Fiecare ochi și pas contează. Mulțumesc enorm pentru eforturile depuse de voi!”, este mesajul postat pe Pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. Trafic feroviar oprit în judeţele Dolj şi Gorj