Victor Ponta / Foto: Facebook

Președintele PRO România, Victor Ponta a declarat într-o vizită în județul Constanța, că singura soluție spre o Românie mai bună rămâne partidul său. În viziunea acestuia, atât PSD cât și PNL reacționează similar, odată puși în funcții mari, iar cei de la USR n-ar fi reușit să schimbe nici ei mare lucru, dorindu-și, potrivit lui Ponta, case și mașini ca tot românul.

Ponta: „Dacă era Olguţa aşa de generoasă, de ce nu le-or fi mărit anul trecut când era ea acolo?”

„La Constanţa sunteţi singurii care vorbiţi despre proiecte de dezvoltare a judeţului, dar aşa se întâmplă în toată ţara. (…) E, nu doar cea mai urâtă, cea mai stupidă campanie, şi eu am deja destule campanii la activ, chiar e campania în care nu se vorbeşte absolut nimic despre ce ar trebui să se vorbească, ce se întâmplă cu oraşul, cu judeţul, comuna. (…) Unii … că să moară PSD-ul, dar să moară ducându-se la ei la PNL, ceilalţi acum măresc toate pensiile şi salariile când nu mai sunt la guvernare, nu am înţeles de ce nu le-au mărit … dacă era Olguţa aşa de generoasă, de ce nu le-or fi mărit anul trecut când era ea acolo. Dar despre ce se întâmplă cu judeţul, cu oraşul, nu a vorbit nimeni. (…) PSD şi PNL, acelaşi lucru, USR, mari luptători pentru schimbare s-au schimbat doar pe ei, în sensul că vor şi ei maşină, secretară, birou, o funcţie, (…), şi atunci rămânem doar noi, cei de la Pro România să vorbim despre lucruri ce au legătură cu ce ar trebui să fie alegerile locale”, a spus Victor Ponta.

Și-apoi, Ponta a continuat: Este important ca oamenii să meargă la vot şi să înţeleagă că de data aceasta, în primul rând, este nevoie de profesionişti. M-am alăturat acestei echipe în speranţa, şi am văzut pe unde am fost că există oameni cu viziune care pot dezvolta aceste oraşe. Aveţi încredere în Mircea Dobre la Primăria Constanţa, aveţi încredere să votaţi candidatul Pro România la Medgidia şi aveţi încredere în Răzvan Filipescu, la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a mai spus liderul Pro România, Victor Ponta.

Reamintim că Victor Ponta a ocupat, la rândul său, funcția de premier al României din 2012 până în 2015, când a fost demis în urma scandalului „Colectiv”.

Citește și: Ponta previzionează creșterea numărului de infectări după alegeri

#News