Victor Ponta, foto: Facebook

Liderul PRO România Victor Ponta vorbește despre alegeri, despre începerea școlii, despre creșterea numărului de infectări și despre legătura dintre toate acestea. În opinia lui Ponta, ministrul Tătaru „ar trebui să se mai gândească”, nefiind o „chestiune strict politică”, ci mai de grabă „una de stat”.

„Nu poți să duci și deschiderea școlilor și alegerile locale. Nu poți să le duci! Noi de fapt nu că mutăm după 27 situația, noi o facem mai mare. Nu-i o chestiune strict politică, ci de stat. Tătaru și Orban ar trebui să se gândească. Dar nu le e frică.”, declară Victor Ponta.

Ca să-și susțină punctul de vedere, Victor Ponta amintește de alți lideri ai lumii care au luat decizia de a închide școlile. În mod surprinzător, în același context, liderul PRO România amintește și de primarul Municipiului Cluj-Napoca, pe care chiar dacă în trecut l-a criticat, acum s-ar dovedi cu „50 de clase peste Ludovic Orban”.

„Și în Israel i-a închis. Boris Johnson la fel… Emil Boc e 50 de clase peste Ludovic Orban. L-am criticat, dar nu există comparație între Orban și Boc. Tot timpul se poate mai rău”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Tăriceanu are povești cu Nicușor Dan și investitori

#News