Andrei Caramitru

Nu, nu vă îngrijorați! Andrei Caramitru nu a luat-o pe arătură. Nu în sensul ăsta, cel puțin! Andrei Caramitru crede în coronavirus și, printre altele, nu-i prea place pe coronasceptici, adică pe cei ce afirmă ba că virusul nu există, ba că Bill Gates ar avea interese mari la mijloc, ba că antena 5G din sârma de la mască s-ar conecta la neuron și-ar fura informații trimise direct la sursă.

Astfel, ajungând chiar și la urechile fostului consilier al lui Dan Barna vestea potrivit căreia, marii eroi ai națiunii, vedetele antenelor, Vulpița și Viorel ar fi făcut-o lată și-ar fi contactat Covidul, Caramitru se întreabă dacă „populațiunea” cea sceptică va crede și de data aceasta că indivizii au fost plătiți ca să mintă, exact cum au crezut și-n cazul Andreei Esca, pe care au beștelit-o în fel și chip.

„Nu știu câți fotbaliști confirmați zilele trecute. Azi-Regele Cioabă, Vulpiță și Viorel sunt și ei confirmați cu coronavirus. Nu mă miră, din păcate. Dar-măi să fie. Și ăstia sunt plătiti de ocultă și de Bill Gheitz? Chiar toți? Chiar așa?

Dacă nici acuma proștii care nu cred-continuă așa că pană acum cu tâmpenia din capul lor și cu conspirațiile-nu mai avem nici o sansă.

Puneți bre nebunilor mască și opriți orice paranghelie. Stați naibii în casă cât mai mult. Că nu va mai primește nimeni nici măcar în spitale. Credeți că doctorii vor alege să trateze un bombardier văi de capul lui cum sunteți voi sau un om civilizat-când nu mai au pături?”, scrie Caramitru pe Facebook.

Citește și: Primele declarații oficiale ale Andreei Esca

#News