Vlad Voiculescu a scris un mesaj pe Facebook, căruia i-a atașat și-o poză. O poză de om, așa cum stau oamenii la ei în casă. Fără costume, fără cravată, fără fast. Așa cum suntem cu toții, de altfel, la noi în case, atunci când nu ne vede nimeni. În același mesaj a scris cum că nicio televiziune nu mai pare să fie interesată de intervențiile sale. A lui, ori a celorlalți membri PLUS. Excepție face, ce-i drept, liderul formațiunii, Dacian Cioloș, însă nici în cazul acestuia lucrurile nu par a se prezenta prea bine.

În opinia lui Vlad Voiculescu, motivul principal ar fi acela al unei decizii de a nu mai cere părerea niciunui opozant al Guvernului. Acum, nu știu ce să zic. Barna încă-i pe la televizor. Băsescu, și el. Iar exemplele pot continua. Acesta să fie, oare, adevăratul motiv?

„Nu postez des fotografii cu mine. Las fotografia asta făcută de Paști aici pentru că ar putea fi puțin surprinzătoare. După cum poate surprinși o să fiți când o să aflați că NICIO TELEVIZIUNE nu a mai fost interesată de absolut nicio intervenție din partea mea de mai bine de o lună și jumătate. Lucru valabil pentru toți cei din PLUS (cu excepția a 2-3 intervenții scurte din partea lui Dacian Cioloș) deși am avut poziții în interes public pe fiecare acțiune a guvernului.

Televiziunile au decis – poate știți/înțelegeți voi de ce – să reducă drastic, respectiv să anuleze (în cazul meu, cel puțin) orice difuzare a opiniilor celor neafiliați guvernului*.

Credeți că lucrurile astea s-au întâmplat pur și simplu? Eu unul nu cred asta.

* Excepție au făcut, desigur, baronii PSD vechi și noi (gen Miron Mitrea, Gabriel Oprea, etc.) la televiziunile de partid, cele care nu au sărit deja în barca PNL.

P.S Astăzi guvernul a anunțat 200.000.000 lei din bani publici dati de guvern pentru presa. Dacă asta este necesar sau nu și unde vor merge banii… om vedea”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Foto

Citește și: Viorica Dăncilă scoate cuțitașele din coc

#News