Victor Costache
Victor Costache

Era o vreme când scriam destul de des despre aventurile lui Costache. În timp, întrucât s-a retras din lumina reflectoarelor, știrile zilnice despre acesta s-au rărit, până ce au ajuns să dispară cu desăvârșire. Chiar mă întrebam zilele trecute „cum îi mai merge, oare, lui Costache?”. Și pentru că am fost cuminte, am aflat! Lui Costache au început să-i placă demisiile, se pare. Dacă acum ceva vreme, acesta demisiona din fruntea ministerului Sănătății, aruncând pisica în brațele lui Nelu Tătaru, iată că astăzi aflu că nici pe la clinica privată Polisano, a început să nu-i mai convină. Ori lui, ori altora. Nu cunoaștem detalii, nu facem presupuneri.

Mai mult decât atât, Costache pare să se fi mutat la un alt spital. Nu știm care, însă cu siguranță vom afla la momentul potrivit.

”Domnul doctor Costache a ales să-și continue activitatea în alt spital, raportul de muncă pe care îl va avea cu noi se va încheia de la 1 mai. Continuăm toate programele, vom derula în continuare și proiectele pe care le aveam pe chirurgie cardiovasculară cu alți doctori, din țară și străinătate”, a declarat Paul Jurgen Porr, directorul Polisano.

De asemenea, omul de afaceri, Mihai Miron declar: „De luna viitoare, chirurgul Victor Costache va avea un contract individual de muncă în spital.”

Citește și: Tătaru și-a „înstreinat” cercelul și și-a „cumpărat” pistol

#News