Kate Middledon și prințul William, un nou mesaj pentru britanici

Ambii sunt extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă

Kate Middleton
Kate Middleton sursa foto wikipedia

Palatul Kensington a făcut un nou anunț în care transmite declarația prinţesei de Wales a Marii Britanii şi a soţul ei, prinţul William, după mesajele de susţinere pe care le-au primit în urma diagnosticului de cancer anunțat de Kate Middleton, potrivit digi24.ro.

Declarația este ultima care va fi auzita de la prinț și prințesă pentru o vreme. Kate a spus vineri că urmează chimioterapie preventivă după ce testele efectuate în urma unei intervenţii chirurgicale majore în zona abdominală suferită în ianuarie au indicat prezenţa cancerului.

Kate, în vârstă de 42 de ani, soţia moştenitorului tronului britanic, prinţul William, a spus că descoperirea cancerului a reprezentat ”un şoc enorm”. Vestea este o nouă lovitură pentru familia regală britanică după ce regele Charles a anunţat că urmează de asemenea tratament pentru cancer. Anunţul făcut de Kate, difuzat sub forma unei înregistrări video realizate miercuri la Castelul Windsor, a declanşat un val de mesaje de încurajare din partea susţinătorilor.

”Prinţul şi prinţesa sunt ambii extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă drept răspuns la mesajul Alteţii Sale Regale”, a spus purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat.

”Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă”, se mai spune în comunicat.

Unul dintre cele mai personale mesaje de susţinere a venit din partea fratelui lui Kate, James Middleton. Vineri au curs mesaje de susţinere pentru Kate inclusiv din partea regelui Charles, a prinţului Harry, prim-ministrului Rishi Sunak, arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, precum şi preşedintelui SUA, Joe Biden.4Sunak a spus că Kate a dat ”dovadă de un curaj extrem” prin acea declaraţie, adăugând că ”a fost tratată nedrept de anumite părţi ale mass media din diferite locuri de pe glob, precum şi pe reţelele de socializare”. Vremea, schimbare radicală în România! Revin ploile și ninsorile