Ludovic Orban

Orban l-a taxat imediat pe Drulă, care punea la îndoială intențiile guvernului de a demara lucrările pentru Autostrada Unirii. Astfel, acesta a declarat faptul că deputatul USR ar trebui să fie mai atent la ceea ce spune, de acum încolo.

Citește și: Orban consideră Autostrada Unirii o prioritate

„Domnul Drulă ar trebui să fie mai atent în exprimările opiniilor sale. Nimeni nu poate ști astăzi câți bani vom avea din fonduri europene, pentru infrastructură de transport și care este lista proiectelor care vor fi finanțate din fondurile europene, alocate de UE, în exercițiul financiar multianual 2021-2027”, a declarat Ludovic Orban, în fața Camerei de Comerț, potrivit Mediafax.

Orban a ținut să menționeze faptul că această autostradă reprezintă o urgență pentru guvernul său și că va face tot ce este posibil pentru a accesa fonduri europene care să suplimenteze bugetul alocat contruirii acesteia.

„Pentru noi Autostradă Unirea și Autostradă Sibiu-Pitești, ca și autostradă de centură a Bucureștiului, ca și finalizarea tronsoanelor rămase pe Lugoj-Deva, pe Sebeș-Turda. Repet, Autostrada Unirii reprezintă o prioritate, ea este inclusă în Master Plan, avem o bază de negociere și noi vom susține finanțarea tronsoanelor de autostradă de pe Autostradă Unirii, din fonduri europene”, a adăugat Orban.

#News