Orban îi invită pe oamenii lui George Simion pe stadion

În încercarea de a domoli spiritele și de a opri huiduielile, Ludovic Orban a amenințat că există posibilitatea aplicării regulamentului ședințelor comune

Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a declarat, vizibil deranjat de atitudinea anumitor parlamentari, că ar fi cazul ca acest gen de comportament să se încheie, întrucât respectivii s-ar afla în Parlament, nu pe stadion, făcând referire la PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), cei care nu sunt, de altfel, la prima lor abatere de acest fel.

Ludovic Orban: „Cei care huiduie să se ducă pe stadion”

De asemenea, în încercarea de a domoli spiritele și de a opri huiduielile, Ludovic Orban a amenințat că există posibilitatea aplicării regulamentului ședințelor comune.

„Suntem în Parlamentul României și vă solicit să vă comportați așa cum așteaptă fiecare român de la noi – să fim civilizați, să respectăm șapte ani de acasă și bunul simț. Cei care huiduie să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie, dacă nu vom aplica regulamentul ședințelor comune”, a cerut președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, conform Mediafax.

Citește și: George Simion o dă din colț în colț și bate din „Tobă”

#News