Prezentă la audierile miniștrilor de astăzi, noua deputată PSD Ana Loredana Predescu a declarat că ceea ce s-a întâmplat acum n-ar fi fost decât un simulacru „pe repede înainte” pentru ca Guvernul Florin Cîțu să fie introdus în funcție, cel care, potrivit social democratei, nu ar avea un program de guvernare. De asemenea, Predescu a punctat și faptul că nu s-ar fi acordat dreptul de a fi adresate mai mult de trei întrebări, ceea ce i-a stârnit acesteia nemulțumirea.

„In calitate de membru al Comisiei pentru învătământ si Comisia pentru industrii şi servicii imi exprim indignarea pentru simulacrul de audieri la care am asistat astazi! Totul a fost stabilit pe ,, repede inainte ,, pentru ca Guvernul Câțu să poate produce efecte cat mai repede. Iar efectele le vom resimti cu totii, la fel de repede!!! Fara un program de guvernare prezentat, fara dreptul de a pune intrebari, (minim trei pentru fiecare grup parlamentar), fara a se tine cont de reprezentativitate, fara a se raspunde concret, precis, punctual la intrebarile adresate, cu suprapunerea audierilor din comisii, doua dintre ele avand loc in celasi timp, ora 11, fara presa, este o bataie de joc la adresa poporului roman pentru ca au fost votati ca ministri de catre PNL, USR, UDMR oameni despre al caror program in fruntea ministerelor nu stim nimic!!”, a spus deputatul PSD Ana Loredana Predescu.

Cum una din preocupările Anei Predescu este învățământul, aceasta a mai spus că se declară dezamăgită de prestația lui Sorin Cîmpeanu, ales la șefia ministerului, acuzând aceeași lipsă de transparență, dar și de comunicare.

„Pentru mine, ca nou parlamentar, a fost o lectie dura despre cat de superficial sunt numiti niste oameni in fruntea unor ministere grele precum cel al educatiei, economiei si energiei! Ma asteptam de la Sorin Cîmpeanu, un om de la care as fi pretins o anumita rigoare, sa permita adresarea intrebarilor de catre toti membrii Comisiei de invatamant, avand in vedere ca educatia trebuie sa devina prioritate nationala!”, a adăugat Predescu.

Ana Loredana Predescu vrea redeschiderea școlilor

Nu este nicio supriză faptul că proaspăta deputată Ana Loredana Predescu își dorește redeschiderea școlilor, afimând acest lucru chiar din campania electorală când s-a poziționat clar asupra opiniei cu privire la viitorul învățământului de la noi din țară. Așadar, punând această întrebare, i s-ar fi răspuns evaziv cu „atunci când situația pandemică o va permite”.

„La intrebarea cand se vor deschide scolile, acesta a raspuns ca ,, atunci cand situatia pandemica o va permite,,. Foarte explicit, nu-i asa?! Pentru noi toti! Si parinti si cadre didactice.”, a mai spus Ana Loredana Predescu, pe Facebook, imediat după ședința de plen din Parlament.

Citește și: Florin Cîțu a fost votat și devine noul premier al României

#News