Răzvan Cuc / foto: Capital

Fostul ministru al Transportului Răzvan Cuc încearcă, din nou, să iasă la suprafață, acuzând Guvernul Orban, cât și pe președintele Iohannis că ar fura proiecte începute de PSD, în guvernarea Dăncilă și le-ar inaugura ca fiind ale lor, de dragul laurilor de după. Chiar și-așa, Răzvan Cuc nu se declară total dezamăgit, consolându-se cu faptul că „în sfârșit, se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.”

„M-am uitat astăzi cu scârbă si satisfacție în același timp la plimbarea pe care Klaus Iohannis și ai săi liberali au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport. În fapt, plimbarea a fost una electorală pentru că românii vor putea să circule pe acest traseu abia din luna decembrie. Deci singurul scop pentru care au chemat presa la această mascaradă a fost unul electoral, cu câteva zile înainte de alegeri. Am avut însă o satisfacție când am văzut că, în sfârșit, se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.”, spune Cuc.

Cuc, despre cum îi termină Iohannis proiectele

În opinia fostului ministru Cuc, Klaus Iohannis ar cam fi deprins obiceiul de a se lăuda, punând foarfecul pe panglica proiectelor începute de acesta, în vremea în care încă se mai afla în funcție.

„Ce au uitat să menționeze Iohannis și cei de la PNL e că respectivul contract de proiectare și execuție pentru cei 3 km de cale ferată și stația de la terminalul Sosiri de la Aeroport a fost semnat în iunie 2019. Adică în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Proiectele pe care le-am susținut cât am fost ministru al Transporturilor sunt finalizate acum. Acest lucru mă bucură enorm și promit că astfel de proiecte voi face și pentru Piatra-Neamț.
Până atunci, însă, i-am lansat astăzi, la Antena 3, o provocare președintelui Klaus Iohannis și o reiau și aici. Aștept de la domnul președinte să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când Guvernul său este la Palat.
Până când găsesc ei proiectele, nu uitați: #impreunaconstruim pentru România și pentru români!”, scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Premierul Orban vorbește despre priorități: infrastructura de transport

#News