Carmen Tanase
Carmen Tanase. Sursa foto: Facebook

Carmen Tănase a sărit în ajutorul unui ied, chiar înainte de tăierea acestuia în fața oamenilor, într-o piață din Craiova. Îndrăgita actriță a mărturisit că l-a salvat atunci când fiul ei, Tudor, era micuț. Carmen Tănase a dezvăluit că nu a putut accepta o asemenea barbarie. Vedeta a avut mare grijă de animăluț, care era gingaș și foarte inteligent, mai ales pentru că înțelegea multe cuvinte. În cele din urmă, iedul a rămas în grija lui Adrian Ștefănescu, pe vremea când era lider de sindicat și cascador la circ.

Carmen Tănase: ” Am avut grijă de el, era ceva atât de gingaș, se făcuse ca un copil”

„Când era Tudor (n.r. fiul actriței) foarte mic, am salvat un ied care urma a se tăia la piață în Craiova, în fața oamenilor. O barbarie ca asta nu am putut accepta. Am avut grijă de el, era ceva atât de gingaș, se făcuse ca un copil, știa cuvinte, era foarte deștept. Când a mai crescut, Adrian Ștefănescu, care era lider de sindicat și cascador la circ, mi l-a luat. Fiind atât de inteligent, iar el ca artist de circ având un număr cu un câine și un ponei, a vrut și iedul nostru”, a mărturisit Carmen Tănase.

Animalul, care era îndrăgit de toată lumea și care a ajuns chiar și în străinătate a murit, din cauza unui os care i-a perforat intenstinul. Acesta a fost îngropat în spatele circului.„Animalul a ajuns și-n străinătate, îl iubea toată lumea. Era însă foarte lacom și răsfățat și s-a repezit la mâncarea câinelui cu care stătea în padoc. A luat un os care i-a perforat intestinul. Eu am aflat târziu că murit, că nu a mai putut fi salvat. A fost îngropat în spatele circului”, a adăugat actrița.

„Bunica Italiei” a împlinit 112 ani