Ca să fie clar! Pe cei de la PSD îi interesează strict situația medicală a țării!

Cel puțin asta reiese dintr-un comunicat trimis de curând în spațiul public. Întrucât se pare că apăruseră o serie de zvonuri potrivit cărora, cei de la PSD ar fi fost direct interesați de alegerile anticipate dorite și de PNL. Astfel, în dorința de a dezminți zvonul, PSD a scris următoarele:

„Partidul Social Democrat respinge categoric scenariile apărute în presă referitoare la anumite discuţii privind alegerile anticipate, care ar fi fost agreate şi de PSD. Este total fals! În acest moment, pentru PSD, cele mai importante teme sunt siguranţa sănătăţii publice şi soluţiile de salvare a economiei naţionale. Acestea sunt aspectele care au fost comunicate constant de PSD în ultimele săptămâni şi pe care PSD va continua să le comunice într-o manieră constructivă. Spre deosebire de aceştia, încă din luna ianuarie 2020, când Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertiza statele lumii de riscul coronavirus, PSD a spus în permanenţă ‘Sănătate, Nu anticipate!’ Amânarea alegerilor locale reprezintă o opţiune, în cazul în care pandemia nu va regresa în următoarele săptămâni. PSD cere ferm PNL să se ocupe în primul rând de asigurarea unui volum cât mai mare de teste coronavirus pentru populaţie şi de echipamente de protecţie pentru medicii care se află în prima linie”, se menţionează în comunicat.

Eu nu-mi făceam probleme că cei de la PSD și-ar fi dorit anticipate!

Mai mult decât atât, se anunță CEX adaptat Coronavirus în PSD, în data de 25 martie. La acesta vor participa 3 persoane din cadrul conducerii, cu ceilalți lideri județeni comunicarea fiind efectuată cu ajutorul unei teleconferințe.

Citește și: Patru soții, veșnic nemulțumit, singur, caut membri de partid

#News