Președintele Klaus Iohannis: Vom rămâne vigilenți în fața curentelor extremiste

Potrivit președintelui, alegerile din acest an vor trebui să reflecte maturitatea noastră democratică

Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la întâlnirea anuală cu șefii misiunilor diplomatice acreditați în România, că toate alegerile din acest an vor trebui să reflecte maturitatea noastră democratică, potrivit g4media.ro.

„Vom rămâne vigilenți în fața curentelor extremiste și nu vom permite afectarea sistemului nostru de valori”, a subliniat președintele.

„Toate alegerile din acest an vor trebui să reflecte maturitatea noastră democratică. România a parcurs cu succes drumul către libertate și democrație, și-a ocupat locul meritat în UE și NATO”, a afirmat șefului statului. „Vom rămâne vigilenți în fața curentelor extremiste și nu vom permite afectarea sistemului nostru de valori și a principiilor de bază ale societății noastre”, a adăugat Klaus Iohannis. Președintele a mai spus că mizează pe dialog, colaborare și solidaritate pentru a construi o lume mai sigură și mai prosperă, inclusiv rolul diplomaților fiind de a găsi „elementele care ne apropie și ne fac mai puternici împreună”. Caprele alpine devin animale nocturne