Cristian Popescu Piedone, gest impresionant de omenie față de o familie cu 9 copii merituoși care a pierdut casa deoarece nu a mai putut plăti ratele

Edilul împreună cu prietenii lui le-a pus la dispoziție un adăpost provizoriu până la trecerea iernii și le-a asigurat tot ce este necesar traiului zilnic

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone împreună cu prietenii lui cu inimi bune au demonstrat unei familii cu 9 copii, care nu au mai putut plăti ratele la casă, că imposibilul devine posibil, punându-le la dispoziție un adăpost provizoriu până la trecerea iernii. Povestea familiei este una impresionantă , deoarece chiar dacă părinții și copiii au ajuns să doarmă în stradă , într-o mașină sau într-o cameră închiriată modest, copiii nu au abandonat școală. Mai mult chiar, PATRU DINTRE EI AU PARTICIPAT CHIAR ȘI LA OLIMPIADELE ȘCOLARE.

Cristian Popescu Piedone: Ne plângem, deseori, că natalitatea sfintei noastre țărișoare se duce de râpă! Umplem televizoarele cu statistici sumbre și ne prefacem mirați că tinerii noștri se căsătoresc din ce în ce mai târziu, iar copii… fac tot mai puțini! NU ESTE AȘA? NU AȘA PROCEDĂM? BA… FIX AȘA, OAMENI BUNI!

Potrivit edilului sectorului 5, problema este însă la popor, exemplul fiind mama, tatăl, și cei NOUĂ copii carenu și-au mai putut plăti rată la casă și au ajuns în stradă. „Ce au făcut aleșii neamului și poporul, deopotrivă? O BUNĂ VREME… NIMIC! I-AU LĂSAT ÎN STRADĂ, CU TOT CU COPII! Ba unii… LE-AU REPROȘAT CĂ AU FĂCUT PREA MULȚI COPII!!!!! „, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Ce au făcut cei doi părinți? AU CONTINUAT SĂ MUNCEASCĂ, SĂ-ȘI CREASCĂ ȘI SĂ-ȘI EDUCE COPIII!!! Au dormit pe stradă, au dormit într-o mașină, au dormit în modesta chirie pe care arareori și-au permis-o! Ce au făcut copiii? CEI DE ȘCOALĂ… ȘI-AU VĂZUT DE CARTE. Ei bine… eu, Piedone, oameni cu suflet bun din presă și prietenii mei cu inimi bune. I-AM „ÎNFIAT” !

Edilul le-a oferit un adăpost provizoriu, pentru a trece iarnă liniștiți. Piedone și prietenii lui au pus mână de la mână și i-au oferit mamei tot ce este necesar, de la săpun și lenjerii de pat. până la rechizite școlare, aparatură de gătit, de spălat și, desigur, merinde.

Cristian Popescu Piedone : NU AM CHELTUIT NICIUN LEU DIN BUGETUL SECTORULUI 5! APARATUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5 NU A AVUT NICIUN FEL DE IMPLICARE !!! Împreună cu prietenii… am pus din ce am avut, să le fie bine! De ce? Pentru că Dumnezeu a refuzat să-i lase singuri în strada rece!

” Și pentru că eu, omul Piedone, și prietenii mei cu suflete bune. CREDEM CĂ NICIUN COPIL NU TREBUIE SĂ FIE ARUNCAT ÎN STRADĂ DIN CAUZA UNUI CREDIT BANCAR CONTRACTAT DE FAMILIE PENTRU VISUL DE A AVEA… O CASĂ!! Le mulțumesc tuturor celor care i-au ajutat și au vrut, din inimă, să facă imposibilul posibil pentru această familie! Cu respect, omul Piedone”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone. Edilul Sectorului 5, mesaj pentru adolescenții de la Liceul Teoretic „Ion Barbu: Primarul Piedone vă mulțumește, vă prețuiește și vă iubește