Nu știm exact ce se întâmplă, dar se pare că în Turcia e plin de cutremure de toate felurile, în ultima vreme. O știre mai mult sau mai puțin controversată povestește cum, la un moment dat, un curier din Turcia ar fi deschis, în 24 decembrie 2017 o cutie de pizza, înainte de a o livra, pentru a scuipa în ea, după care a livrat-o celor ce o comandaseră ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu putem ști sigur cum de s-a descoperit fapta (deși ar exista dovezi, potrivit procurorului), ce anume l-a dat de gol pe curier, cert e că doi ani și o lună mai târziu, curierul riscă 18 ani de închisoare pentru fapta sa, un procuror turc solicitând această pedeapsă pentru neglijentul și insolentul angajat.

În realitate, se bănuiește că niște imagini video din clădire l-ar fi dat de gol pe acesta, proprietarii bănuind că gestul curierului a fost premeditat.

Poate această întâmplare, în care un curier este pedepsit pentru astfel de gesturi necuvenite, va speria pe toți cei ce vor avea astfel de intenții de acum încolo.

#News