„S-a decis politic – rămânem sub 10.000 de cazuri până pe 6 decembrie”

Ca mulți alți politicieni, și Victor Ponta se folosește de contextul pandemic pentru a-și face campanie electorală. Liderul Pro România susține că s-a decis politic ca numărul de cazuri  infectări să rămână în „platou” până la alegeri, iar pentru asta se limitează accesul la testări, dar promite că după alegeri va introduce „programul național de testare gratuită”.

„Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp ! In Constanta si in toata tara – la fel! In schimb sunt blocati in case – scolile si HORECA sunt pustiite!

In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii – ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!

S-a “decis” politic – ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!

Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala – de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!!

Interzicerea comercializarii testelor rapide are 2 explicatii : sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata (cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu (60 ron)!

Intre timp la Constanta oamenii mor in casa?

Am anuntat foarte clar ca noi, PRO Romania, vom introduce Programul National gratuit de Testare / si, in acest fel, putem sa deschidem scolile si HORECA – si sa limitam carantinarea!

Pe 6 Decembrie fiti alaturi de Victor Ponta Prim Ministru- alaturi de PRO Romania! Ca sa scoatem Tara din Criza !”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

La raportarea de duminică, au fost confirmate 5.837 de noi cazuri de infectări, după ce în timpul săptămânii au fost înregistrate două zile consecutive cu puțin peste 10 mii de cazuri.

Citește și: Firea: „Ferească Dumnezeu de prostul harnic”

#News