Încurcate și neînțelese sunt căile politicii românești. În ultima zi în care se mai pot depune candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, fostul candidat din partea Partidul Forța Identității Naționale pentru Primăria Capitalei, Ilan Laufer a făcut o mișcare inteligentă. El s-a alăturat partidului lui Victor Ponta, pe listele căruia va candida pentru un loc în Parlament, din partea organizației de Brăila, anunțul fiind făcut public de Ilan Laufer, joi, pe pagina sa de Facebook.

”PSL VINE LA PRO ROMÂNIA!

Startup-ul politic pe care l-am inițiat la sfârșitul anului trecut FIN-PSL, se va alătura prin fuziune Partidului Pro România.

Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru toată deschiderea pe care a avut-o față de acest proiect politic cu orientare de centru, proiect format din oameni profesioniști și tineri antreprenori care, prin această fuziune, vor consolida zona liberal-antreprenorială a Pro România și își vor aduce contribuția în cadrul proiectelor menite să sprijine mediul privat și în mod special firmele românești, acestea fiind cele mai afectate de actuala criză economică provocată de pandemie.

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților în județul Brăila și îi asigur de toată implicarea mea astfel încât atât partidul cât și capitalul autohton să aibă cel puțin un reprezentant din județ în viitorul Parlament.”, scrie Ilan Laufer. Acesta a primit 1.515 voturi din partea bucureștenilor la alegerile din 27 septembrie.

https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/posts/1636984739803124

Se alătură altora care își încearcă norocul în alte organizații

De altfel, Laufe nu este singurul politician care „aplică” pentru un alt județ, cele mai cunoscute nume fiind useristul Emanuel Ungureanu care va candida pentru Buzău (acesta nu a „prins” un loc eligibil la Cluj) sau al liderului senatorilor PSD, Radu Preda care și-a dat demisia din partid (unde era pe loc de „rezervă”) și a devenit locul 1 pe lista pentru Senat din partea PMP Dolj.

Citește și: Traseism. „Rezervă” de deputat într-un partid, deschide lista pentru Senat în altă echipă

#News