Dan Barna

Auzind că celor de la PSD le-am cam trece prin cap din nou să făurească o moțiune de cenzură, liderul USR Dan Barna a ținut să-i răspundă în scris liderului PSD Marcel Ciolacu, afirmând că nu are de gând să-i acorde susținere, întrucât nu se declară de acord cu prezența anumitor membri PSD în funcții cheie sau de răspundere.

Dan Barna: „Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile USR”

”Bună dimineaţa, domnule Marcel Ciolacu. Am citit în presă că vă bate gândul unei moţiuni, din aceasta depusă cu câteva săptămâni înaintea alegerilor, şi vă întrebaţi dacă aţi avea voturile USR. M-am gândit să nu vă las prea mult în aşteptarea răspunsului şi vă răspund simplu şi pe înţeles: Nu veţi avea voturile USR, cât timp PSD înseamnă clanul Firea-Pandele, cât timp PSD înseamnă Florin Iordache şi Şerban Nicolae. Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile USR pentru o moţiune de cenzură sau alt demers de genul acesta”, i-a transmis Barna lui Ciolacu.

Mesajul lui Dan Barna vine ca răspuns la replica liderului social democrat:

„Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

Citește și: Ciolacu condamnă derapajul lingvistic al lui Nicușor Dan și-l invită să plece din politică

#News