Victor Ponta are o serie de sfaturi pentru Orban și gașca lui. Cu toate că antipatia acestuia pentru Ludovic Orban nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, din când în când, liderul PRO România recurge la șiretlicuri electorale de tipul „haideți să le dăm liberalilor un sfat, dar să fie public”, pe sistemul, bate șaua ca să priceapă electoratul.

Nu vă entuziasmați! Sfaturile lui Victor Ponta nu sunt tocmai sfaturi, ci mai de grabă evidențieri ale așa-ziselor greșelile comise de PNL acum, în prag de alegeri.

Știm și nu prea știm când și dacă vom avea parte de alegeri locale și parlamentare anul acesta. Totul depinde, într-o mare măsură, de evoluția pandemiei. Cu toate astea, Ponta susține că liberalii ar fi atât de avizi după putere, încât ar risca desfășurarea alegerilor chiar și așa, în stare de alertă. O stare de alertă în care Victor Ponta nu crede, de altfel. Însă asta este altă discuție, desigur.

Voalat, Ponta le sugereaza liberalilor să lase strategiile electorale, cele împotriva intereselor românilor

„Eu cred că este posibil ca domnul Orban şi PNL-ul să dorească să facă alegeri în stare de alertă, ca mulţi oameni să fie speriaţi, să nu iasă din casă cei mai în vârstă şi atunci să considere ei că o să obţină un rezultat mai bun dacă sperie oamenii şi îi ţin în casă la alegeri. Asta cred că este marea lor strategie, dar e o strategie greşită, împotriva intereselor românilor „, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

Citește și: Ciolacu scuipă-n sân când aude de Dragnea și de Băsescu

#News