PSD îi acuză pe liberalii de la guvernare cum că n-ar fi făcut nimic pentru a împiedica pierderea a unui număr de 400.000 de locuri de muncă. Este bine cunoscut faptul că în această perioadă, din pricina crizei generate de noul coronavirus, mulți dintre români s-au trezit în ipostaza de a nu mai avea un loc de muncă. O situație tragică pentru mulți dintre ei, fără dar și poate. Cu toate astea, dacă este să ne uităm un pic în afara granițelor țării, vom observa că nu există țară afectată de COVID-19 care să nu treacă prin aceeași situație. Firește, asta nu înseamnă că administrația nu ar trebui să înceapă a căuta soluții, ci doar că atunci când situația e așa cum e, devine un pic mai greu să le ții pe toate sub control.

PSD: „Haosul produs de liberali a făcut ravagii în economie”

„Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute, dar Iohannis, Orban și Cîțu pierd timpul în ședințe inutile.

România a pierdut 400.000 de joburi de la declanșarea crizei COVID-19. Guvernul liberal s-a întrecut în promisiuni despre repornirea economiei, dar nu a prezentat nici până acum un plan concret și coerent pentru a ajuta firmele românești.

În aprilie dispăreau 7.000 de locuri de muncă pe zi. În mai dispar 10.000 de locuri de muncă pe zi.

Haosul produs de liberali cu vidul legislativ de după starea de urgență și țeapa IMM INVEST au făcut ravagii în economie. Oamenii de afaceri nu mai au încredere în Orban și Cîțu. Ei știu că nu pot supraviețui crizei fiindcă statul nu le oferă niciun sprijin, doar vorbe!”, declară cei din PSD.

Citește și: Dragnea a „îmBELINAt-o” din nou! Orban i-a luat insula

#News