FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Victor Ponta ne povestește mai nou despre cum a depus el, la un moment dat, mai exact pe 23 aprilie, un proiect de lege prin care îi „obliga” pe cei din Guvernul Orban să ofere măști familiilor defavorizate. Dar ce să vezi: Guvernul a adoptat ordonanța abia ieri, pe 21 mai, la aproape o lună distanță. Ceea ce îl face pe Ponta să creadă că la mijloc n-ar fi decât o șmecherie menită să favorizeze de fapt achiziția de măști de la firme pe care Guvernul s-ar chinui să le țină în palmă. Cu alte cuvinte, Guvernului i-ar păsa mai mult de profitul unora, decât de sănătatea populației, îmbrăcând totul într-o hăinuță a bunelor intenții.

Victor Ponta: „De ce au amânat o lună?”

„Pe 23 Aprilie am depus proiectul de lege prin care obligam Guvernul sa ofere masti populatiei / au adoptat Ordonanta azi pe 21 Mai la o luna dupa ce le-am spus noi! Bine ca au facut-o pana la urma !

De ce au amanat o luna? Ce firme “de casa” au avut nevoie de aceasta luna ca sa se pregateasca si sa aduca masti? Vom afla de la DNA poate ?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

50 măști pentru cei cu venituri mici

Reamintesc că în cursul serii trecute, o nouă Ordonanță a văzut lumina zilei, potrivit căreia fiecare persoană defavorizată din punct de vedere material va primi un număr de 50 măști de protecție în mod gratuit. Administrațiile locale vor întocmi liste cu aceste persoane, după care se va trece la distribuirea măștilor către cei defavorizați din punct de vedere material. În categoria celor eligibili vor intra cei fără venituri, însă și pensionarii care au pensii mai mici de 704 lei.

230 milioane de lei din bugetul de stat vor fi puși la dispoziție în acest scop.

Citește și: Rareș vrea selfie cu Ludovic, ca să vadă lumea că nu-s certați

#News