Vacanţele de sărbători pur şi simplu nu au limite pentru persoanele chibziuite care fac economii sau pentru cetăţenii români care se bucură de un salariu generos. Vă prezentăm în continuare topul celor mai scumpe vacanţe achiziţionate de români în anul 2019.

La agentia de turism Eximtur, vedeta concediilor a fost o vacanta de 15 nopti, pentru doua familii, una formata din trei membri si cealalta din patru membri.

„Programul a inclus o escaladă pe Kilimanjaro, care a culminat cu atingerea varfului Uhuru (5895 m), pentru cinci nopţi, cu cazare în cabane, un safari în Tanzania, în Serengeti Camp şi Angata Tarangire Camp, cu durată de 5 nopţi şi un sejur în Zanzibar într-un resort de 5 stele pentru patru nopţi”, a spus pentru wall-street.ro, Mihaela Drăghici, director PR & Comunicare.

Preţul total al vacanţei a fost de 34.542 euro, incluzând biletele de avion, cazările intermediare şi servicii adiţionale.

“Cele mai scumpe pachete turistice achizitionate de turiştii de la Christian Tour anul acesta au fost în destinaţii exotice. Topul este condus de Maldive, cu un cost total al vacanţei cumpărate de o familie cu un copil de peste 17.600 euro”, a precizat Raluca Hatmanu, director de marketing şi comunicare al agentiei Christian Tour.

Vacanţa a inclus transport cu avion, transfer cu hidroavion şi cazare pentru nouă nopţi la un hotel de 5 stele cu all inclusive.

Şi la agenţia Paralela 45, tot o vacanţa în Maldive a avut cel mai mare preţ şi a inclus transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri (aeroport-hotel-aeroport) şi servicii de masă. Cea mai scumpă vacanţă a costat 17.850 euro. Este vorba de o vacanţă de zece zile în Maldive, cumparată de doi adulţi care au ales cazarea într-o pool villa. Pe locul următor, 13.000 de euro s-au cheltuit pentru o vacanta în Laponia, cu charterul Paralela 45, organizat pentru al patrulea an consecutiv. Sunt patru nopţi de cazare în Ţara lui Moş Crăciun, unde turiştii se întalnesc cu Moş Crăciun şi soţia lui, vizitează Santa Park şi fac safari cu husky într-un cadru natural unic”, a declarat, pentru wall-street.ro Dan Dumitru, director de marketing la Paralela 45.

Si America de Sud a intrat în topul celor mai costisitoare vacanţe.

“Cea mai scumpă vacanţă vândută anul acesta a fost un circuit exotic în America de Sud în valoare de 18.000 euro, pentru o familie formată din doi adulţi cu doi copii”, a declarat Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays.

Pachetul a inclus transport cu avionul dus-întors, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare cu mic dejun şi ghid însotitor pe toată perioada circuitului.

„Cea mai scumpă rezervare pentru un bilet de avion vândută de Vola.ro în 2019 a costat 9763 euro şi a inclus un bilet dus-întors pe ruta Bucuresti-Chicago şi retur pentru 1 adult şi 2 copii la clasa business. Pe de altă parte, cea mai scumpă vacanţă vândută în 2019 de către Vola.ro a costat 7250 euro şi a inclus zbor şi cazare pentru opt persoane, timp de sapte nopţi în Marmaris”, a declarat Claudia Tocila, director de marketing Vola.ro.

Sursa: wall-street.ro

#news