Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un blogger pasionat de turism a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să viziteze toate stațiile de metrou din zona Washington, D.C., transmit jurnaliștii de la publicația Upi.com.

Bărbatul a reușit această performanță în doar 8 ore și 54 de minute.

Bloggerul, cu numele de Lucas Wall, a acceptat provocarea în cursul săptămânii trecute. Acesta a vizitat absolut toate stațiile de metrou, profitând de Ziua Serviciului Silver Line al Autorității de Tranzit din Zona Metropolitană din Washington.

Wall și-a început călătoria la noua stație Ashburn.

După 8 ore și 54 de minute, bloggerul a ajuns la Huntington Station, după ce a vizitat un total de 97 de stații de metrou

Guinness World Records a declarat că timpul întregistrat de Wall a fost cu aproape o oră mai mare decât recordul anterior de 7 ore și 59 de minute.

Cu toate acestea, deținătorul recordului anterior, Scott Bennett, a câștigat recordul în decembrie 2019, iar Metro a adăugat de atunci șase noi stații.

Cursa poartă numele de D.C. Metro Challenge

Am făcut această cursă de tranzit, cunoscută și sub numele de D.C. Metro Challenge, pentru a crește gradul de conștientizare a acestei expansiuni de tranzit mult așteptată în regiunea capitalei naționale și pentru a stabili marca pe care concurenții de tranzit trebuie să se străduiască să o învingă”, a declarat Wall pentru WTTG-TV.