Ger
Ger sursa foto pixabay

Vor fi până la minus 18 grade Celsius, frigul va continua și la începutul săptămânii viitoare. Potrivit Florinelei Georgescu, director executiv ANM, urmează o noapte rece, geroasă în multe regiuni, în special acolo unde e strat de zăpadă, potrivit digi24.ro.

Este vorba despre zonele joase din Transilvania, nordul și centrul Moldovei, Maramureș, Crișana, chiar și în partea de sud a țării, mai ales în Muntenia.

„Foarte rece și ger înseamnă temperaturi care în depresiunile din estul Transilvaniei pot coborî și sub -16 grade spre -18 grade. Și în zona Bucureștiului, mai ales în partea de nord, n-ar fi exclus ca spre sfârșitul nopții să înregistrăm o temperatură spre -8 sau poate chiar -10 grade. Și următoarele 2 nopți vor fi de asemenea cu regim termic asemănător și nici următoarele două, trei zile nu vor fi cu temperaturi foarte ridicate, mai ales în zonele joase ale țării, pentru că vor fi condiții de ceață. Iar o încălzire mai simțitoare și în toate zonele țării așteptăm de la jumătatea săptămânii viitoare încolo”, a declarat Florinela Georgescu.Un polițist din Vrancea a sustras și deteriorat sistemele GPS de pe autospecialele de poliție