Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi două conturi pe același telefon

Viitoarea funcţionalitate va permite schimbarea între cele două conturi folosite

Sursa foto: Pixabay

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM. Mark Zuckerberg a anunţat că WhatsApp va lansa suportul pentru două conturi care pot fi folosite în paralel pe acelaşi telefon mobil, potrivit digi24.ro.

Viitoarea funcţionalitate va permite utilizatorilor să schimbe între cele două conturi folosite, asemănându-se din acest punct de vedere cu modul în care sunt suportate conturile multiple pe celelalte platforme sociale deţinute de Meta.

Două conturi de WhatsApp pot utile celor care folosesc aplicaţia atât în scop personal, cât şi profesional, având dedicate fiecăreia câte un profil. Astfel, utilizatorul poate activa profilul profesional când foloseşte WhatsApp în scopuri lucrative, iar apoi poate trece la cel personal, când are de vorbit cu apropiaţii. Pentru a putea folosi în paralel două profiluri de WhatsApp, pe telefonul respectiv trebuie să existe două numere de telefon alocate de două cartele diferite.Asta pentru că autentificarea profilurilor se face, încă, pe baza codului trimis prin SMS către numărul de telefon alocat fiecărui cont. Suportul WhatsApp pentru două conturi care pot fi folosite pe un singur telefon va ajunge mai întâi pentru smartphone-urile cu Android, înainte să fie lansate, la o dată ulterioară, pe iPhone. Festival Național de Teatru organizat timp de 11 zile la București