Horoscop azi, luni 21 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest esențial al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Balanță cu planeta Venus, în retrogradare, de pe Leu. Această fermecătoare poziționare astrologică ne vorbește de: amiabilitate, gingășie, delicatețe, eleganță, diplomație, armonie și fericire. Așadar, per total, astrele ne relevă o zi a dragostei, a reușitei, a bunei înțelegeri, a satisfacțiilor și a armoniei.

BERBEC

Veți avea parte de o zi destul de favorabilă în planul cuplului. Totodată, veți fi și mult mai populari, carismatici și atractivi, fiind destul de constant în centrul atenției publicului!

TAUR

Puteți resimți o îmbunătățire în cele ce țin de sănătate. Raporturile cu colegele mai mature de la job vor fi, în general, pozitive. Veți relaționa fantastic de bine cu o femeie mai tânără din familie.

GEMENI

Veți avea parte de o zi plăcută în viața sentimentală. Este o zi prielnică și pentru acele doamne ale zodiei care își doresc un copil! Totodată, veți fi și mai pozitivi în judecată și veți comunica într-un mod mult mai delicat și afectuos.

RAC

Vi se preconizează o bună înțelegere cu membrii familiei. Este o zi cu reușită și pentru treburi domestice! Astrele vă mai preconizează și un minunat succes financiar!

LEU

Vi se relevă o zi cu spor la drumuri scurte. Este un moment bun și pentru studiu și examinări. Vă veți arăta și cumva mai afectivi, romantici și gentili.

FECIOARĂ

Veți avea parte de spor la bani! Vă mai puteți descoperi și unele talente cumva mai artistice, gentile. Puteți avea parte și de o discretă escapadă sentimentală! Divinitatea sau doar soarta vă va ocroti de rele într-un mod cumva mai evident!

BALANȚĂ

Aștrii zilei vă arată mai afectivi, romantici și protectivi! Mai puteți câștiga și prietenia ori amiciția unei femei foarte frumoase, tinere și elegante.

SCORPION

Veți fi mai intuitivi, creativi și imaginativi! Totodată, astrele vă relevă și mai sensibili și mai receptivi la suferințele și necazurile celor din jur! Vi se mai arată și o potențială avansare în carieră!

SĂGETĂTOR

Puteți câștiga prietenia unei femei mai mature! Mai puteți primi și o veste pozitivă de la sau despre o femeie mai tânără de pe meleaguri îndepărtate! Aveți o zi fastă și pentru studiu, evaluări și călătorii în străinătate.

CAPRICORN

Veți fi ceva mai populari și bine văzuți de către societate. Veți obține și unele reușite frumoase în planul carierei! Puteți fi și beneficiarii unui semnificativ ajutor financiar.

VĂRSĂTOR

Puteți primi o veste fericită despre sau de la o femeie mai în etate de la mare depărtare. Aveți o zi deosebit de fastă și pentru călătorii mai lungi! În viața maritală veți resimți foarte multă tandrețe, afecțiune și prețuire!

PEȘTI

Astrele vă relevă cumva mai echilibrați sub raport afectiv, lăuntric. Vi se mai înfățișează și o probabilă remediere destul de importantă în cele ce țin de sănătate.

Horoscop HashtagNews