Marcel Ciolacu - PSD

Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că are intenția de a convoca în cursul zilei de mâine CEX-ul PSD în vederea discutării calendarului moțiunii de cenzură.

Șefii județeni ai PSD se vor reuni vineri, la orele 11:00, într-o videoconferință, urmând să pună la punct ultimele detalii aferente moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

7 septembrie, o dată dorită atât de Ciolacu cât și de PSD

Reamintim că moțiunea a fost depusă în plen, în timpul unei sesiuni extraordinare, cu toate că nici dezbaterea și nici votul nu au fost încă stabilite. Surse relatează faptul că data dorită de social democrați ar fi 7 septembrie, aceasta fiind o dată posibilă în care majoritatea parlamentară poate fi prezentă la vot, anunță liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

PSD a depus azi moțiune de cenzură! Guvernul PNL trebuie să plece! Au furat! Au scăpat pandemia de sub control! Au provocat un dezastru economic! Au fraternizat cu interlopii! Și n-au respectat legea privind creșterea alocațiilor, pensiilor și salariilor profesorilor!”, declara Marcel Ciolacu în data de 17 august.

Citește și: Cetățenii din Gruiu (Ilfov), bătaia de joc a PNL. Deși vizat de ANI, Samoilă candidează din nou

#News