Ilan Laufer

Harry Ilan Laufer are aproape 37 de ani și este cel mai tânăr candidat la funcția de Primar General al Capitalei. Deși pare un pic prea tânăr și prea fashion-ist pentru o funcție atât de importantă nu trebuie să ne lăsăm duși de val. Ilan are o vastă experiență politică. A fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, dar și secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat fiind responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”.

A fost angajat la Guvern și în perioada 2013-2014, pe funcția de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, a fost și ministrul propus la portofoliul Dezvoltării Regionale, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucureşti și și-a mai trecut la CV și funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă, în perioada în care aceasta a deținut funcția de premier.

Nu în ultimul rând, Harry Ilan Laufer încearcă să-și sensibilizeze alegătorii prin faptul că de 30 de ani încoace (deducem că și-a început cariera politică pe la 6 anișori) a întâlnit doar politicieni mincinoși și incompetenți puși pe „vrăjeală. Luni, Ilan Laufer a anuțat că se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem Curățenie Generală!

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală.

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!

În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc „Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România.

Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țara și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat. În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare! Vă aștept alături de mine la Capitală să facem Curățenie Generală!”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Citește și: Laufer, playboy-ul femeilor, ne învață economie. Cât tupeu să ai?

HashtagNews.ro