laufer
FOTO newsweek

În lipsă de ocupație, din cauza izolării în casă, loverboy-ul de Ilan Laufer, co-președintele Platformei Social Liberale (PSL), s-a apucat să trămbițeze că gașca Orban & PNL a furat 20% din PIB-ul României și că urmează concedieri masive. Băi, inteligentule, ce studii ai tu, în afară de alea la bară în fața femeilor cu care ai umblat, încât să bagi panică în români, și așa cu creierii prăjiți din cauza carantinei?

Ilan Laufer a precizat, vineri, că în România urmează concedieri masive, tăieri de pensii și salarii pentru că în timp ce marile puteri ale lumii anunță planuri de salvare a economiilor naționale, guvernanții liberali de la București nu fac nimic. Zău? Vrei să spui că, dacă tu erai la guvernare, în România era doar lapte și miere, nu? Dar așa, cum PSD nu e la putere (rampa ta de lansare în politică), începi să atunci noroi în PNL.

Cea mai mare prăpastie economică din istorie

„România este “condusă” de Ludovic Orban către cea mai mare prăpastie economică din istorie, Orban și PNL au evaporat 20% din PIB-ul României. În timp ce marile puteri ale lumii anunță planuri de salvare a economiilor naționale și o relaxare treptată a măsurilor de izolare, dublate de testarea în masă a pupulatiei, în România NU SE FACE NIMIC și ne va costă foarte scump!

Economia României este paralizată oficial pentru încă 30 de zile, curând vom avea 2 milioane de șomeri, iar cei care ne conduc nu au niciun plan pentru ce va urmă și cum va fi salvată economia. După ieșirea din starea de urgență vor fi menținute multe dintre restricțiile care se află acum în vigoare pentru încă cel puțin 60 de zile. Prin urmare cea mai mare parte a economiei și mai ales a IMM-urile vor mai avea de așteptat încă 60 de zile de la ridicarea stării de urgență.

Urmează concedieri masive

Cu Ludovic Orban și PNL am pierdut războiul înainte să înceapă.  Urmează austeritate, concedieri masive, tăieri de pensii și salarii”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

În România nu se face nimic de 30 de ani, nu de azi, de ieri. Totul este la pământ tocmai din cauza unora ca tine, care nu știu decât să arunce vina în ograda altui partid și tu să te speli pe mâini cu suferința românilor, care îndură de trei decenii aceleași contre PSD – PNL.

Și apropo, la un search mic pe Google, în dreptul numelui tău apar pozele alea deocheate, pe care probabil te chinui să ți le ștergi din minte: „Ilan Laufer este cunoscut publicului de cancan pentru esacapadele sale amoroase și show-urile din cluburile de fițe din Capitală și de pe Litoral”.

Să paști fericit, playboy-ule de România!

Citește și ALDE: ”Detectivul cibernetic Florin Cîțu a descoperit motivul…”