alde

Cei din ALDE au transmis un mesaj pe pagina lor de Facebook în care-l acuză pe Florin Cîțu. Da, știu, azi e la modă Florin Cîțu! Dacă ieri subiectul principal de discuție îl reprezenta Marcel Vela, iată că astăzi toată lumea s-a plictisit de acordul MAI-BOR și a trecut la subiectul „picajului” site-ului imminvest.ro. Nu de alta, însă așa cum zice americanul „another day, another dolar” (încă o zi, încă un dolar). Astfel, cine se face, domnule, vinovat de căderea site-ului cu pricina? Ăla eu, ăla eu! Nu că n-ar avea dreptate cei din ALDE, dar dacă află, să ne zică și nouă, că ne-am săturat de atâtea secrete ascunse pe sub masă! Vrem adevărul, domnule Tăriceanu! Nu ne lăsați cu ochii în soare, vă rugăm noi frumos!

Declarațiilor celor de la ALDE, după cum urmează:

”Detectivul cibernetic Florin Cîțu a descoperit motivul pentru care nu funcționează site-ul IMM Invest: cei care critică Guvernul au atacat site-ul!

Nu e de vină incompetența Guvernului Orban sau faptul că serverul pe care este încărcată acea platformă nu a fost capabil să susțină nivelul de accesări… Nu! De vină sunt toți criticii Guvernului!

Este de noaptea minții toată explicația emanată de mintea încinsă a finanțistului cibernetic din Guvernul Orban! Sau și acum are vedenii dl Cîțu? Nu de alta, dar în urmă cu câteva luni vedea spioni ruși care îl urmăreau prin România!

O recomandare pentru Guvernul Orban: dacă sunteți atât de incapabili să faceți o platformă care să facă față solicitărilor românilor, poate apelați la IT-iști care se pricep. Da, exact, acei IT-itiști despre care Ludovic Orban spunea că nu i se pare normal să fie scutiți de plata impozitului!

Dacă vreți să nu vă mai critice lumea, atunci faceți ceva și pentru popor, nu doar pentru buzunarele voastre!”, arată cei de la ALDE.

Citește și: Ponta invocă PCR-ul și-i aprinde și-o lumânare

#News