Batrini
Batrini sursa foto pixabay

Poliţiştii din Constanţa au găsit un bărbat de 73 de ani care era ţinut cu forţa într-o anexă din curtea unei rude. Anchetatorii au stabilit că el nu avea urme de violenţă pe corp, fiind internat într-un centru pentru bătrâni, potrivit g4media.ro.

O femeie de 49 de ani este cercetată pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 73 de ani, ar fi ţinut împotriva voinţei sale într-o anexă din curtea unei rude, din localitatea Eforie Sud. ”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă.

Acesta a fost preluat de către poliţişti şi internat cu acordul său într-un centru pentru bătrâni. În cauză, o femeie, de 49 de ani a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri, totodată, fiind înştiinţaţi reprezentanţii DGASPC Constanţa şi cei ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Tuzla”, au precizat poliţiştii. Ei continuă cercetările în această cauză pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Concert susținut în premieră la Ateneul Român