Cristian Popescu Piedone, întâlnire cu Marcel Ciolacu și liderii PSD!

Este posibil să se discute despre o candidatură a lui Piedone la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se află în biroul președintelui Camerei Deputaților, unde au ajuns Marcel Ciolacu și restul liderilor PSD. Aceștia discută în această perioadă organizarea pentru alegeri, potrivit stiripesurse.ro.

Este foarte posibil ca vizita lui Cristian Popescu Piedone la o ședință a liderilor PSD să aibă legătură cu anunțul acestuia potrivit căruia vrea să candideze la Primăria Capitalei, susținut de PSD.

Cristian Popescu Piedone a anunțat că vrea să intre în alianță cu PSD pentru cursa desemnării Primarului General al Bucureștiului. Primarul Sectorului 5 a precizat că este gata să intre în competiție directă cu orice candidat ar propune PSD, inclusiv cu Gabriela Firea. Cristian Popescu Piedone a spus de zilele trecute că ia în calcul să candideze la Primăria Capitalei și că decizia lui nu are legătură cu faptul că partidele importante nu au anunțat încă niciun candidat. „Păi am văzut dezbaterile, indecizia partidelor de a-și desemna candidații. Nu au nici oamenii nici locomotivele necesare pentru a veni în fața bucureștenilor. Mă refer la marea majoritatea a partidelor, în special la cele aflate la guvernare”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Bucureștiul astăzi are trei primari care au dovedit că au lucrat în interesul orășenilor: Daniel Băluță, Robert Negoiță și subsemnatul, Cristian Piedone.

” Eu am spus că îmi voi pune cei 30 de ani de experiență în administrație pentru asta. Dacă nu ia cine frâiele trebuie să fac eu asta. Cu toată modestia, eu nu cerșesc prietenii, eu ofer prietenia mea. Eu și Gabriela Firea suntem paraleli și echidistanți, dar partidul meu o va susține pe Gabriela Firea. Asta nu înseamnă că PUSL nu va avea candidat. Nu mai ține cu vrăjeala asta la cetățeni. Trebuie să anunțe candidații. Dacă coaliția nu întelege că trebuie să colaboreze, Nicușor Dan va câștiga din nou Bucureștiul. Eu nu mă adresez liderilor de partid, eu mă adresez bucureștenilor. Eu nu sunt perfect și nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii. Eu nu exclud nimic. Eu nu pot decât să mă aliniez cu dorința cetățenilor. Bucureștenii mă vor”, a declarat Cristian Piedone .

Mesajul lui Piedone către liderii PSD și PNL

„Dacă nu puteți voi, POT EU! Dacă orgoliile VOASTRE sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui! ANUNȚ PUBLIC CĂ ÎMI PUN CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR CARE MĂ VOR PRIMAR AL CAPITALEI!”, a scris Cristian Popescu Piedone într-o postare pe Facebook. Cristian Popescu Piedone anunță că vrea să candideze împotriva Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, susținut de către PUSL și PSD