PSD

După ce, în cursul zilei de astăzi, vedeam lista completă a celor de la PNL, în ceea ce privește alegerile parlamentare, aflăm acum și frânturi din cea aparținând PSD, mai exact pe cea din Arad.

Astfel, PSD Arad și-a pus la punct lista unde senatorul Mihai Fifor candidează de data aceasta petru Camera Deputaților, pe prima poziție. Imediat după acesta, pe locul doi, se află Florin Tripa, social democrat trimis în judecată în dosarul „PSD Arad”. În data de 7 aprilie 2020, DNA Timișoara îi punea „patalamaua” lui Tripa, acesta fiind vizat, printre altele, de acuzații de corupție cu privire la o serie de șpăgi întâmplate pe la vamă.

PSD Arad, liste cu „cântec”

Acest „amănunt” n-a părut să conteze prea mult pentru organizația PSD Arat care l-a pus pe Florin Tripa imediat sub Mihai Fifor, liderul social democraților din Arad.

„TRIPA FLORIN DAN, deputat în Parlamentul României și secretar executiv în cadrul Biroului Permanent al organizației județene a unui partid politic, pentru comiterea următoarelor infracțiuni:
– folosirea influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite în formă continuată,
– complicitate abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, nota Digi24, în data de 7 aprilie 2020.

„Etapa următoare presupune validarea de către Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a candidaţilor pentru Parlamentul României care vor reprezenta Aradul”, precizează comunicatul PSD.

Astfel, informația de față vine să facă notă discordantă tuturor declarațiilor lui Marcel Ciolacu care, în dorința sa de a „curăța” partidul, a spus în repetate rânduri că-și dorește oameni noi, curați și competenți. Pentru a-și sublinia intențiile, Ciolacu i-a coopatat în echipa sa pe medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, dar a uitat de candidatul din Arad.

Citește și: Orban girează pentru candidații controversați de pe listele PNL

#News