Este clară nevoia PSD de reformare, de atragere de specialiști. Astfel, după cooptarea prof. Alexandru Rafila (reprezentantul României la OMS), care va candida primul pe lista pentru Camera Deputaților la București, și a lui dr. Adrian Streinu-Cercel (directorul Sp. Matei Balș), ce va fi pe lista pentru Senat, un al medic se află printre candidații social democraților pentru alegerile parlamentare. Este vorba de Leonard Azamfirei, rectorul UMF Tg. Mureș.  

„Noi considerăm că lipsa cronică de specialiști în actualul Guvern este cea mai mare problemă a României și a guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Toate deciziile Guvernului nu au ținut cont de părerile specialiștilor și au fost luate numai prin prisma unui interes politic și electoral.

Scenariul roșu, cu care se confruntă astăzi Bucureștiul, dovedește acest lucru și lipsa totală de soluții mai ales în ceea ce privește prevenirea răspândirii pandemiei.

Ne aflăm în fața celei mai mari crize sanitare – și din punctul nostru de vedere și al specialiștilor din Partidul Social Democrat, și una dintre cele mai mari crize economice. Noi, Partidul Social Democrat, vom continua pe calea noastră.

Scenariul roșu, cu care se confruntă astăzi Bucureștiul, dovedește acest lucru și lipsa totală de soluții mai ales în ceea ce privește prevenirea răspândirii pandemiei. Ne aflăm în fața celei mai mari crize sanitare – și din punctul nostru de vedere și al specialiștilor din Partidul Social Democrat, și una dintre cele mai mari crize economice”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferință de presă.

Conferință de presă susținută de președintele #PSD, Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, și rectorul UMF Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, la sediul PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 19 octombrie 2020

Specialist ATI pentru PSD

Președintele PSD a anunțat că Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu Mureş, s-a înscris în partid și va fi pe listele social-democraților la alegerile pentru Parlament.

„Noi, Partidul Social Democrat, vom continua pe calea noastră și astăzi doresc să vi-l prezint pe Azamfirei Leonard, rectorul Facultății UMF din Târgu Mureș. Un specialist în dublă calitate, atât de rector, cât și de medic primar ATI.

Domnule profesor, vă mulțumesc că ați răspuns invitației mele și a domnului profesor Dâncu, și sper ca în viitorul Parlament să dați culoare legislației atât din domeniul medical, cât și din domeniul Educației”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Citește și: Streinu-Cercel, proaspăt înscris în PSD, crede că politicul este inamicul sănătății publice

#News