Marcel Ciolacu

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu a avut o nouă ieșire la adresa președintelui Iohannis despre care spune că „pare neclintit în unicul său plan: alegeri”, fără să vadă adevăratele probleme ale românilor.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor. Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 19 octombrie 2020

Mesajul lui Ciolacu vine în contextul în care, luni, Iohannis a declarat că „alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii și vor avea loc pe 6 decembrie, iar în ceea ce privește gestionarea pandemiei Parlamentul a aprobat Legea 55 și autoritățile împreună cu Guvernul gestionează acest proces”.

Citește și: Iohannis: „Atitudinea prefectului Capitalei, inacceptabilă”

#News