USL, reînviat local

Situație fără precedent în județul Botoșani unde, USL-ul pare să fie înviat de un primar cam… nehotărât. Cu toate că PSD și PNL își dispută în acest moment atât candidați, cât și viitoare primării și locuri prin consilii locale sau județene, primarul din Suhurău nu vrea să supere pe nimeni, cu toate că gestul său s-ar putea să ajungă să supere pe toată lumea, într-un final.

Mai pe larg, primarul comunei Suharău din județul Botoșani, Marcel Chelariu, și-a făcut bannere atât cu candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Botoșani, Costel Șoptică, însă și cu candidatul PSD la aceeași funcție, Doina Federovici. Partea amuzantă este că aceste bannere pot fi văzute din 50 în 50 metri, alternând.

„Eu am pus bannere cu dl primar și cu mine, în urmă cu două săptămâni. Dacă dl primar a luat decizia să pună cu d-na Federovici înseamnă că este opțiunea dânsului și nu mai am ce comenta. Ce pot să comentez? Am fost în urmă cu două zile, o să iau la picior toată comuna. Este o independență pe care nu o înțeleg, nu credeam că va face așa ceva”, a declarat liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică.

Șaorma cu de toate

Explicația primarului din comuna Suharău, județul Botoșani se încadrează cu foarte mare ușurință în categoria încredibilului, declarând că ideea sa a fost să satisfacă gusturile politice ale tuturor cetățenilor.

„Știți cum este în campanie, oamenii nu pot să fie de aceeași culoare toți. Și eu știu foarte bine opiniile din Suharău. Sunt oameni care înclină spre dreapta, către PNL și în discuțiile cu mine așa o să voteze, pentru PNL. Sunt oameni care nu votează niciodată cu PNL și votează PSD. Deci nu este un inconvenient din punctul acesta de vedere. Așa-i normal, dacă-s independent nu ar trebui așa să fac?”, a declarat primarul Marcel Chelariu.

Cel puțin teoretic, Marcel Chelariu se declară independent.

Citește și: Laurențiu Nistor sapă groapa președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș

#News