Membrii unei familii găsiți morți în curtea unei case din județul Cluj

Ei erau îmbrăcați în costume de baie

Politist
Politist sursa foto pixabay

Trei membri ai familiei au fost găsiți în curtea din spatele casei situate într-o pădure din Colonia Sopor, Cluj. Un vecin a fost cel care a sunat la 112 și a alertat Poliția, potrivit ziare.com.

Bărbatul încercase să îi contacteze telefonic pe toți cei trei, însă nu a primit niciun răspuns

Poliția s-a deplasat imediat la domiciliul acestora dar toți cei trei au fost găsiți fără viață în curtea din spatele casei. Nu se știe cu exactitate, în acest moment, de când erau acolo. Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie, și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Un electrician chemat la fața locului a explicat că, în curte, familia avea tot felul de improvizații cu fire electrice și becuri.

Mai mult decât atât, peste piscină treceau două fire electrice, trase din tabloul electric. Cel mai probabil unui dintre acestea s-a rupt, iar cei trei ar fi murit electrocutați. Cel mai probabil, bărbatul de 42 de ani a vrut să se relaxeze în weekend, cu părinții, la piscina pe care o aveau în spatele casei. Casa se afla într-o zonă împădurită, iar vecinii au fost prea departe ca să audă ceva și să poată interveni.

YouTube a anunțat lansarea unei noi funcții