Fostul „veșnic” primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie ne amăgește din nou cu o candidatură. Nu c-ar fi foarte sigur în acest sens, însă dacă poate să arunce o pastilă peste electorat, cu scopul de a testa apele, de ce să nu o facă? De altfel, USR a propus, la un moment dat, inițiativa „Fără Penali în Funcții Publice”. Inițiativă care, din păcate, a dat roade doar la nivel teoretic, pentru că în realitate nu a fost pusă în practică nici până acum. Nu are rost să vă povestesc parcursul pentru că îl știți deja.

Revenind la Marian Vanghelie, cel care timp de mulți ani a „stăpânit” Sectorul 5 al Capitalei, el declară cam așa:

”S-ar putea să candidez, am mai multe propuneri. Suntem în discuții. Partidul meu este înființat nou și eu îl conduc. Suntem în discuții cu mai multe partide, din astea mai micuțe pentru că nu ne interesează să discutăm cu PSD și PNL. Cred că în România trebuie cu totul și cu totul altceva în acest moment. Da, au fost propuneri. Pentru a candida la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la Sectorul 5 și aș câștiga.”, a spus fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Sigur pe al, Vanghelie spune că n-ar mai candida pentru PSD. De altfel, nici nu prea ar avea cum, având în vedere că acum PSD-ul mizează pe Florea, actualul primar al Sectorului 5. Chiar și-așa, fostul primar nu s-ar da nici cu PNL-ul, mizând pe partidele mici, cele care au nevoie de un om cu 40% în sondaje – așa, ca el.

Ca de obicei, Marian Vanghelie merge pe persoană fizică

”Au fost propuneri. Nu știu încă ce o să fac. Eu am fost consacrat la primăria Sectorului 5, nu mă duc să candidez în altă parte. În funcție de ce decid mai mulți președinți de partid. Încercăm să ne coalizăm cu alte partide, pentru a putea avea o forță. În Sectorul 5 pot candida pe persoană fizică, cum am spus eu la un moment dat. Chiar o să mă gândesc”, a declarat Marian Vanghelie.

Citește și: Florea, ține-te bine! Piedone și-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 5

#News