Eugen Teodorovici

Invitat în cursul serii de vineri la o emisiune TV, Eugen Orlando Teodorovici a ținut morțiș să mai arunce o tură cu venin în Guvernul Orban. Nu că n-ar avea dreptate toată lumea atunci când spune una sau alta, însă haideți să fim serioși, e cazul să ne calmăm un pic, măcar acum, de Paști, dacă tot ne lăudăm cum c-am fi mari creștini. Dar asta-i problema la noi, creștinii: mai mult cu morala, mai slăbuț cu practica. Iar când suntem puși să rezolvăm noi situația, spunem senin și zâmbind: „nu mai sunt bani, asta e!”.

Astfel, nemulțumit de statistici și de rating, acesta susține că populația nu ar mai avea, în realitate, încredere în nimic din ceea ce înseamnă PNL la guvernare, iar asta s-ar vedea din faptul că populația nu mai cumpără titluri de stat. Așa o fi?

Teodorovici: din păcate, ne ducem în jos

„Din păcate, economic, ne ducem în jos mai repede decât a fost coronavirusul. Populaţia nu cumpără titluri de stat, ei au oprit aceste acţiuni, pentru a lăsa economiile românilor la băncile din România. Din nou, ajutor pentru bănci (…). Lumea nu mai are încredere în acest guvern şi nu a avut de la început. Era de aşteptat ca ratingul să scadă, că actualul guvern nu face decât să pună cruce României”, a spus Teodorovici, sâmbătă, la Antena 3.

Citește și: Laufer, playboy-ul femeilor, ne învață economie. Cât tupeu să ai?

#News