Carmen Dan

Cum jandarmii n-au cum s-o mai ajute, Carmen Dan rămâne fără apărare

Rău e să nu mai ai la degetul mic Jandarmeria! În lipsa ei merg și câteva lacrimogene verbale fără microfon, contra lui Florin Roman. Iar la sfârșit, merge și-o tărie, dacă e să o zicem pe aia dreaptă.

Totul s-a petrecut în timpul audierii ministrului Muncii, Violeta Alexandru, când, întrebată dacă va crește punctul de pensie, aceasta a evitat să zică dacă da sau nu, așadar a ales varianta respectării legii. Nervoși de răspunsul ministrului Alexandru, pesediștii au taxat-o pe aceasta spunându-i că s-ar mai fi întâmplat și-n trecut ca Parlamentul să adopte o lege, iar cei de la PNL să dea OUG pentru amânare, referindu-se la proiectul de lege privind dublarea alocațiilor.

Citește și: Lui Tăriceanu nu-i plac audierile și nici parodiile

Moment la care, Carmen Dan, obișnuită cu portavocile de protest, a ignorat microfonul, continuând să vorbească. Florin Roman, nici el dus pe la biserică de prea multe ori, a apostrofat-o pe aceasta.

”Dle Roman, aveti o problema? Duceti-va si controlati-va!”, i-a strigat Carmen Dan, în replică.

„Da, am o problema cand va vad pe dvs si pe Sindile”, a zis Roman.

„Sa va fi rusine!”, s-a supărat Carmen Dan.

„Dvs sa va fie rusine, sunteti singurul ministru care a dat ordin sa fie batuti romanii”, a continuat Florin Roman, punând punctul pe i-ul cel mai dureros al datei de 10 august 2018.

„O sa ajungeti langa Dragnea”, i-a urat Roman de bine fostului ministru, Carmen Dan.

„Va rog, un pahar cu apa pentru dl Roman. Sau ceva mai tare”, a zis Adrian Solomon (PSD).

Cum jandarmii nu-i mai sunt alături, Carmen Dan se descurcă cum poate.

#News